Sök

OM PASLODE

Paslode grundades 1935 och har blivit en världsledande tillverkare av infästning för trä mot trä-applikationer.

Under många år har Paslode-varumärket byggt upp ett välförtjänat rykte av att leverera bäst system för spikinfästning, revolutionera byggbranschen och minska arbetstiden. Produkternas pålitlighet och kvalitet på byggarbetsplatserna har hela tiden utvecklats.

Med egna europeiska produktionsanläggningar, strikta kvalitetskontroller och säkra logistikkedjor, tillverkar Paslode verktyg och förbrukning av hög kvalitet, vilket ger kunderna en trygghet när de använder produkterna.

Dessutom är Paslode stolta över att hjälpa våra kunder genom alla steg i trä-byggandet.

Vi har utvecklat ett brett utbud av tjänster för att hjälpa kunderna, vilket inkluderar utbildning, underhåll, verktygsreparation och enkel åtkomst till dokumentation.

Paslode-teamet är alltid redo att hjälpa dig.

del av ett globalt företag

Illinois Tool Works Inc. (ITW) firar 100 år av tillverkning av avancerad industriell teknik. Närmare bestämt designar och producerar vi en rad olika avancerade infästningar med tillhörande komponenter, utrustningar och förbrukningsmaterial, samt specialprodukter och material för kunder runt om i världen.

ITW har över 600 företag i 56 länder över hela världen och sysselsätter cirka 50 000 anställda globalt. Våra medarbetare utvecklar tusentals avancerade produkter och specialsystem som skapats och senare förbättrats och utvecklats i direkt samarbete med våra kunder. Dessa affärsområden expedierar olika marknader och kundsegment.

Koncernen generade en total intäkt på cirka 14,3 miljarder dollar 2017. Byggmarknaden, som huvudsakligen fokuserar på verktyg och infästning, representerar cirka 1,7 miljarder dollar.

Paslode har åtagit sig att arbeta hållbart i alla aspekter av vår verksamhet

Från inköp av råvaror till hur vi driver vår verksamhet.

Vi mäter, hanterar och arbetar kontinuerligt för att minska miljöpåverkan i vår verksamhet och produkter. Vi samarbetar också med kvalificerade leverantörer för att säkerställa att vi tillsammans har en positiv inverkan på miljön och använder våra resurser på ett ansvarsfullt sätt.

DEN NYA

Xi-SERIEN IN ACTION

Spela videoklipp