Som en del av Paslodes populära Lithium-sortiment, ger IM50 F18 Gasdrivna Dyckertpistol de professionella hantverkarna ett perfekt verktyg när applikationer kräver extra fokus på detalj och snygg finish. Detta verktyg ger ett mer diskret och fint slutresultat än vad vår IM65 F16 Gasdrivna Dyckertpistol kan uppnå.

IM50-verktyget är det perfekta Paslode-verktyget för de komplicerade detaljapplikationerna, som ger kontinuerligt utmärkt och diskret finish och gör det möjligt för användare att genomföra felfri spikning utan att behöva lägga tid och resurser på att snygga till resultatet efteråt. Verktyget har en optimal siktlinje, medan den enkla djupjusteringen och gumminosen gör att du kan uppnå bästa möjliga noggrannhet, vilket garanterar en nästan helt felfri yta utan märken, vilket naturligtvis är viktigt vid detaljapplikationer.

Precis som andra verktyg i Paslodes Lithium-sortiment, har IM50 samma fördelar med ett lithiumbatteri med lång livstid och en lätt verktygskropp som är utformad för optimal balans och komfort så att användaren kan arbeta i trånga utrymmen hela dagen utan trötthet.

Till IM50-lithiumverktyget finns 1,2 mm rak dyckert i längderna 16-50 mm, som kan köpas i kombipack i form av gas och dyckert. Paslode har ett komplett utbud av tillbehör som fyller dina behov på arbetsplatsen. Verktyget är perfekt för installation av lister och invändig panel, samt dekorer, butiksinredning och möbellister och andra diskreta spikapplikationer.

Mer information om IM50-verktyget