Att installera takpapp och utvändiga skivor kan vara ett svårt arbete – det kan vara besvärligt och tröttsamt och med risk för att skada materialet och onödigt materialspill. För att inte tala om den fysiska ansträngningen av att böja och sträcka kroppen, vilket krävs för att genomföra jobbet.

Med den effektiva och ekonomiska Paslode IM45 CW Gasdrivna Spikpistolen har spikning med hammare blivit en del av det förflutna.

1) ÖKAD PRODUKTIVITET

Det gasdrivna verktyget har visat sig öka produktiviteten på arbetsplatsen med så mycket som 40%, vilket också påverkar kostnaderna och därmed sparar dyrbar tid och pengar jämfört med traditionell handspikning. Det kompatibla Paslode-lithiumbatteriet är fulladdat på endast 90 minuter, och håller i upp till 4,200 skott, beroende på användning.

2) BÄTTRE NOGGRANNHET

Verktyget ger också bättre noggrannhet, vilket innebär mindre skador på materialet från händer som slinter och en minskning av materialavfall. Den ger en perfekt finish varje gång tack vare en optimerad nos som gör det enkelt att skjuta spiken med exakthet, oavsett storleken på utrymmet som du befinner dig i.

3) MINSKAD TRÖTTHET

IM45 CW-verktyget har användarvänlig ergonomi, vilket resulterar i mindre trötthet för användaren. Spiken är ståltrådsbandad och varmförzinkad i storlekarna 22-35 mm, perfekt för applikationer vid installation av takpapp och utvändiga skivor. Varför fortsätta spika för hand när det finns ett verktyg som hjälper dig arbeta snabbare och med större noggrannhet?

4) MÅNGSIDIG

Det här mångsidiga verktyget kan också användas i en mängd andra applikationer. Den är perfekt för takläggare och snickare som arbetar med bostads- och renoveringsprojekt. Verktyget är optimalt för ytor upp till 250 kvm, samt för reparationsarbeten.

Mer information om IM45 CW-verktyget