Sök
VANLIGA FRÅGOR
Här är en kort lista över våra vanligaste frågor. För mer information, eller om du behöver support, använd Kontakta oss.

Nej, vi säljer enbart till återförsäljare som i sin tur säljer till företag och/eller privatperson. Besök  Var man kan köpa för att hitta en Paslode-återförsäljare nära dig.

Gå till vår Registrera mitt verktyg sida och registrera ditt verktyg. På sidan finner du enkla instruktioner om hur du ska gå tillväga och vilken kundinformation vi behöver från dig.

Våra verktyg finns på display hos många av våra återförsäljare.

För event och demodagar, håll utkik på våra sociala medier

Med tiden kommer gaspatronen att förlora lämpligt tryck som krävs för att injicera rätt mängd bränsle i verktyget för att skjuta spik. Därför finns det ett bäst-före-datum på undersidan av gaspatronen. I Paslodes kombipack finns det tillräckligt med gas för att kunna skjuta spiken som finns i kombipacket.

Elförzinkad spik har ingen skyddande beläggning på sig och kommer därför att rosta mycket snabbt om de används utomhus.

På grund av avståndet mellan spikarna på bandningen och olika huvudtyper rekommenderas det inte att byta spikar mellan dessa verktyg, eftersom det finns en hög risk för spikstopp och/eller verktygsproblem.

Är du slutkund:
Vänligen kontakta din närmsta återförsäljare.

Är du återförsäljare:
Besök gärna vår online-support eller kontakta oss här

Måndag-torsdag: kl. 7:30–16:00
Fredag: kl. 7:30–15:00
Lunchstängt alla dagar mellan 12.00-13.00

Kontakta kundtjänst här

Ta en titt på vår checklista för felsökning av ditt Paslode-verktyg. Guiden kan hjälpa dig att felsöka mindre problem med ditt verktyg.

Om problemet inte löser sig:
Vänligen kontakta din återförsäljare som kan hjälpa dig att skicka in ditt verktyg på service.

Det finns ett par sätt att göra detta på, antingen:

  • Ta ditt verktyg till din lokala Paslode-återförsäljare som ser till att ditt verktyg skickas till vårt interna servicecenter till ett fastpris eller under garanti.
  • Gå till ett av våra servicepartners 

 

Se här för mer information

Om du har köpt ett Paslode verktyg utanför Nordens gränser kan du inte köpa kompatibla spikar och gaspatroner inom vårt nordiska distributionsnät, eftersom gassystemet är annorlunda.

Vi har några informativa videos för rengöring av verktyg på vår engelska YouTube-kanal – ta en titt här: https://youtube.com/playlist?list=PLAXH1VCXlAFN_Xsz2pBeSfZIJ6874ri4Y

Våra produkter finns tillgängliga över hela landet via olika butikskedjor och köpställen. Du hittar din närmsta Paslode-återförsäljare här.

STÄRKER PROFESSIONELLA
HANTVERKARE

DEN NYA

Xi-SERIEN IN ACTION

Spela videoklipp